Suite 201

Location Tsawwassen, BC Type office renovation Status completed April 2017 Budget $50,000

DWA calls Suite 201 home! Prior to our taking over the space, Suite 201 was dark and divided by a network of obstructive interior portions. Low artificial lighting levels and tired finishes contributed to an environment not conducive to creative productivity. The DWA team designed a total renovation involving removing partitions, building custom furniture, brightening the space, and much more. The studio features an open plan with a large timber 'workbench' running down the centre of the space for employees, bespoke fixtures and furnishings crafted by local artisans, and classic pieces of modern design. An emphasis has been placed on the natural beauty of wood by exposing it in a variety of uses throughout the space.